Tot sobre el Tarragonès

 

Tarragonès+ info  Dades Estadístiques de Tarragonès
IndicadorValor
Extensió (any 2019). Font : IDESCAT 319,37 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT 256.730 Hab.
PIB per càpita (any 2017). Font : IDESCAT 36.900 €

Foto de PitK / Shutterstock.com. Ferrari Land.

Foto de nito / Shutterstock.com. La zona d'aiguamolls entre Torredembarra i Creixell s'ha intentat preservar davant el creixement urbanístic derivat, principalment, de les segones residències. .

Foto de Shutterstock.com. Port de Tarragona..

Foto de Shutterstock.com. Vista aèria del Pont del Diable, vora la cruïlla de la AP-7, autopista i eix de comunicació de la costa mediterrània de la Península Ibèrica, amb la N-240, que uneix Tarragona amb tota la Vall de l'Ebre fins la Mar Cantàbrica..

Foto de catwalker / Shutterstock.com. L'edició del 2014 del Concurs de Castells de Tarragona, que es celebra cada dos anys al Tarraco Arena. .

Foto de Shutterstock.com. El passeig marítim d'Altafulla. .

Foto de nito / Shutterstock.com. La Platja de Llevant, a Salou.

Yesterday was the burial of an old day. Today will be the birth of a new day. #Salou #CostaDaurada The existence must be the pursuit of the stability of the person, including enjoying your professional career, having a life project and, above all, living the simpliest experiences that happen along your existence. Don't let nobody stole them to you. L'existència ha de ser la recerca de l'estabilitat de la persona, incloent gaudir de la teva carrera professional, tenir un projecte de vida i, sobretot, viure les experiències més senzilles que passen durant la teva existència. No deixis que ningú t'ho prengui. Die Existenz muss das Streben nach der Stabilität der Person sein, einschließlich des Genießens Ihrer beruflichen Karriere, eines Lebensprojekts und vor allem der einfachsten Erfahrungen, die während Ihrer Existenz geschehen. Lass es niemanden rauben. Picture by me, last evening in Salou, Tarragona.

A post shared by Seny o Rauxa (@senyorauxa) on

Foto de @senyorauxa. Durant l'estiu tant turistes com veïns s'apropen a primera línia de mar per tal de sofocar la xafogor del clima humit de la Costa Daurada.

Foto de @senyorauxa. El Castell de Tamarit, malgrat estar molt proper a Altafulla, pertany al terme municipal de Tarragona. El Baix Gaià és una subcomarca del Tarragonès amb identitat pròpia.

Agenda a Tarragonès

Activitats
Aquesta web no es fa responsable dels canvis o cancel·lacions que puguin afectar a les activitats agendades. Sisplau, confirmeu amb les webs oficials de les activitats o els seus organitzadors. Comproveu si l'activitat es gratuïta, prèvia inscripció, d'aforament limitat i/o de pagament.
Espectacle

 
 
 
    

A cau d'orella

  A cau d'orella
La companyia Com Sona? ens ofereix aquest espectacle familiar ambientat als Estats Units dels anys vint i trenta: cinc músics amb cinc instruments diferents fan gaudir els més petits d'un recorregut musical a través de cançons populars amb petites pinzellades de jazz. L'estètica pròpia de l'època i del món del jazz es reflecteix en una posada en escena i un vestuari alhora proper als nostres dies i al públic infantil.

Més informació    
  Espectacle Infantil
  El 23/01/2021
  18:00h
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Espectacle

 
 
 
 
    

Laberint Striptease

  Laberint Striptease. Cia. Roberto G. Alonso (Barcelona).
Cabaret inspirat en l’obra Strip-tease i teatre irregular i els poemes visuals de Joan Brossa Dramatúrgia. Dansa, teatre, acrobàcia, música, cant, play-back, transformisme, striptease… art parateatral? Senyores i senyors, passin, seguin i gaudeixin (o no) del nostre cabaret, Juguin amb nosaltres a canviar l’òptica de visió, a despullar la realitat, a transvestir-la per veure-hi clar. Però sigui com sigui, permetin demanar-los-hi un favor, no se’n vagin igual que han entrat, perquè com sempre deia Brossa que també sempre deia Fregoli: “l’art és vida, i la vida, transformació.”

Més informació    
  Teatre
  Del 22/01/2021 al 24/01/2021
  dv. i ds. a les 20:00h. dg a les 18:30h.
  Representació Teatral
  Sala Trono
  43004 - Tarragona

Curs

 
 
 
    

Model-e: Eines avançades per la transformació estratègica

  Model-e: Eines avançades per la transformació estratègica (Començament del Curs)
La Cambra de Tarragona ha organitzat, a través del Campus Empresarial Virtual, el curs “Model-e: eines avançades per la transformació estratègica”, una proposta formativa online que es desenvoluparà dels dies 25 de gener al 23 d’abril.

Més informació    
  Empresa
  El 25/01/2021
  Organitzacions; Digitalització;
  Cambra Tarragona
  Campus Empresarial Virtual

Xerrada

 
 
 
    

Desmuntant mites i descobrint ciència

  Paraules de Ciència. Desmuntant mites i descobrint ciència, amb José Manuel López Nicolás.
El divulgador i bioquímic José Manuel López Nicolás ens descobreix les veritats i les mentides que, sovint embolicades amb vocables científics erronis, trobem al nostre dia a dia.

Més informació    
  Ciència
  El 26/01/2021
  19:00h
  Divulgació;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Espectacle

 
 
 
 
    

Bomber[s]

  Bomber[s]. Companyia Barna BÉ (Barcelona).
Bomber[s] és molt més que una peça teatral. L’amor, el desig, el consentiment, l’abús, el desdeny… Bomber[s] ens enfronta a una realitat amb la qual ens podem sentir tots identificats d’una manera o altra. Quan el poder de la paraula t’abandona i el NO no pot ser concebut com a resposta, l’abús de poder entra en joc. Una obra que qüestiona els rols socials i sexuals de l’home i la dona d’avui i d’aquí i exposa la complexitat de les relacions amoroses i sexuals i la importància del consentiment i l’acord entre iguals. Però, com es pot dir “no” si no es troben les paraules per fer-ho?

Més informació    
  Teatre
  Del 30/01/2021 al 31/01/2021
  ds. a les 20:00h. dg a les 18:30h.
  Representació Teatral
  Sala Trono
  43004 - Tarragona

Missió comercial

 
 
 
    

Missió comercial a Burkina Faso i Costa d'Ivori

  Missió comercial a Burkina Faso i Costa d'Ivori
La primera missió comercial de l’any tindrà com a destí el continent africà, concretament Burkina Faso i Costa d’Ivori, on la Cambra hi organitzarà un viatge de negocis dels dies 25 de gener al 2 de febrer, en la que serà una prospecció de mercats presencial i multisectorial oberta a exportadors d’arreu de l’Estat.

Més informació    
  Internacionalització
  Del 25/01/2021 al 02/02/2021
  Burkina Faso;Costa d'Ivori;Economies Emergents; Àfrica;
  Cambra Tarragona
  43003 - Tarragona

Xerrada

 
 
 
    

Parlem sobre matemàtiques i salut

  Paraules de Ciència. Parlem sobre matemàtiques i salut, amb la matemàtica Clara Grima.
En aquesta sessió, que pertany al cicle Paraules de Ciència, parlem amb la matemàtica Clara Grima, en una tertúlia amenitzada per l'experta en biomedicina Sandra Ortonobes.

Més informació    
  Ciència
  El 02/02/2021
  19:00h
  Divulgació;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Projecció

 
 
 
    

Kusama: Infinity.

  Sala C: cinema, creació i art contemporani. Kusama: Infinity. Heather Lenz, 2018, EUA. VOSE
L'escriptora, directora i productora Heather Lenz narra de manera excepcional la vida i l'obra de la japonesa Yayoi Kusama, l'artista viva més cotitzada i una de les més aclamades i famoses del món.

Més informació    
  Cinema
  El 04/02/2021
  19:00h
  Documental;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Espectacle

 
 
 
 
    

Assaig sobre la lucidesa

  Assaig sobre la lucidesa. Cia. ​La Danesa​ (Barcelona)
Fa quatre anys, a la capital, una plaga de ceguesa va fer aflorar el millor i el pitjor dels ciutadans i dels seus governants. Només una dona ho va veure tot. Ara, quatre anys després, els ciutadans són cridats a les urnes. I de manera aparentment espontània, voten massivament en blanc. Aquest qüestionament implacable als partits que gestionen la democràcia generarà un pols violent entre el poder i la ciutat. I la dona que ho va veure tot encara hi és. I continua veient-ho tot.

Més informació    
  Teatre
  Del 05/02/2021 al 07/02/2021
  dv. i ds. a les 20:30h. dg a les 18:30h.
  Representació Teatral
  Sala Trono
  43004 - Tarragona

Xerrada

 
 
 
    

La biodiversitat i el futur del planeta

  Paraules de Ciència. La biodiversitat i el futur del planeta, amb la biòloga Odile Rodríguez de la Fuente.
Dins del cicle Paraules de Ciència, parlem amb la biòloga Odile Rodríguez de la Fuente sobre biodiversitat i conservació.

Més informació    
  Ciència
  El 09/02/2021
  19:00h
  Divulgació;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Curs

 
 
 
    

Com vendre a través de webconference. Tècniques de venda

  Com vendre a través de webconference. Tècniques de venda. (Començament del Curs)
La Cambra de Tarragona, a través del Campus Empresarial Virtual, ha organitzat el curs “Com vendre a través de webconference. Tècniques de venda”, una proposta formativa online, que es desenvoluparà dels dies 15 de febrer al 9 d’abril.

Més informació    
  Empresa
  El 15/02/2021
  Vendes; Videoconferència; Tècniques de Venda;
  Cambra Tarragona
  Campus Empresarial Virtual

Missió Comercial

 
 
 
    

Missió Comercial a Nigèria i Ghana

  Missió Comercial a Nigèria i Ghana
La Cambra de Tarragona ha convocat la que serà la segona missió comercial presencial de 2021. Tindrà com a destí el continent africà, concretament Nigèria i Ghana, dels dies 14 al 20 de febrer. Tal i com recorda Roberto Barros, director d’Internacional, “aquesta serà la nostra 20ena prospecció de mercats a Nigèria i la 21ena a Ghana.” Es tracta d’una convocatòria multisectorial i oberta a exportadors d’arreu de l’Estat.

Més informació    
  Internacionalització
  Del 14/02/2021 al 20/02/2021
  Nigèria;Ghana;Economies Emergents; Àfrica;
  Cambra Tarragona
  43003 - Tarragona

Espectacle

 
 
 
 
    

Amy (& the oprhans)

  Amy (& the oprhans). Cia. ​La niña bonita​ (Barcelona)
Després de la mort del seu pare, dos germans amb dubtosa estabilitat emocional es reuneixen amb l’Amy, la seva cinèfila germana, internada tota la vida en una residència per a persones amb Síndrome de Down. Els tres, amb la inesperada presència de la Kathy, la cuidadora de l’Amy, inicien un viatge per l’autopista. Pel camí es trobaran amb centres comercials, retencions de trànsit i també algun drama familiar.

Més informació    
  Teatre
  Del 19/02/2021 al 21/02/2021
  dv. i ds. a les 20:30h. dg a les 18:30h.
  Representació Teatral
  Sala Trono
  43004 - Tarragona

Cicle

 
 
 
    

Trobades amb... Javier Jaén.

  Trobades amb... Javier Jaén. Poesia, disseny gràfic i il·lustració.
Poesia, disseny gràfic i il·lustració es combinen en els projectes de Javier Jaén (Barcelona, 1983), enfocats al món editorial i de la comunicació cultural, i reconeguts amb premis de prestigi a escala internacional.

Més informació    
  Cultura
  El 25/02/2021
  19:00h
  Art; Creació;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Espectacle

 
 
 
 
    

Snorkel

  Snorkel. Cia. ​La Virgueria​ (Barcelona)
Un grup de convidats que ningú no coneix, optimistes i ridículament pacients, arriben a una festa que ja ha acabat. I aleshores escuren el cul de les ampolles i pessiguen dissimuladament les restes de pastís que d’altres no han volgut. I observen les taques enganxoses sobre la moqueta. I somriuen perquè saben que un cop acabada la festa ja no hi ha res a perdre… Snorkel és una clatellada irònica i divertida a la nostra manera de viure i de relacionar-nos entre nosaltres.

Més informació    
  Teatre
  Del 26/02/2021 al 28/02/2021
  dv. i ds. a les 20:30h. dg a les 18:30h.
  Representació Teatral
  Sala Trono
  43004 - Tarragona

Exposició

 
 
 
    

Faraó, Rei d'Egipte

  Faraó, Rei d'Egipte
Els Faraons, els Senyors de les Dues Terres, eren els encarregats de protegir Egipte dels seus enemics i de garantir la maat, l’ordre de l’univers. A través d’una col·lecció d’objectes procedents del British Museum, aquesta exposició explora els ideals, el simbolisme i la ideologia d’aquests faraons, com també les realitats de la vida a la vall del Nil.

Més informació    
  Història
  Del 01/06/2020 al 14/03/2021
  de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20h. Dissabtes, d'11 a 14 i de 17 a 20h. Diumenges i festius, d'11 a 14h.
  Egiptologia; Egipte; Arqueologia;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Projecció

 
 
 
    

La vida secreta de Portlligat. La casa de Salvador Dalí.

  Sala C: cinema, creació i art contemporani. La vida secreta de Portlligat. La casa de Salvador Dalí. David Pujol, 2017, Espanya. VO
Una mirada emocional a la casa de Salvador Dalí, l'única residencia i taller estable que va tenir i que serveix de fil conductor per explicar la seva vida i la seva obra.

Més informació    
  Cinema
  El 18/03/2021
  19:00h
  Documental;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Cicle

 
 
 
    

Trobades amb... Javier Royo.

  Trobades amb... Javier Royo. Vinyetes per pensar i riure.
El que aconsegueix el saragossà Javirroyo sembla senzill, i aquesta és una de les claus del seu èxit: la senzillesa aparent d'unes il·lustracions que, amb només algunes traces i altes dosis d'humor, desgranen reflexions profundes. Actualment, col·labora amb El País, El Semanal, Visual, La Maleta de Portbou, Uppers, el diari digital Cuarto Poder i El Estafador, i alhora continua treballant en els seus propis llibres.

Més informació    
  Cultura
  El 25/03/2021
  19:00h
  Il·lustració;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Cicle

 
 
 
    

Trobades amb... Reskate.

  Trobades amb... Reskate. Murals que il·luminen.
Reskate és un col·lectiu artístic format pels artistes visuals María López i Javier de Riba. Des del barri de Sants a Barcelona, on tenen el taller, han viatjat a Alemanya, França, Romania, les illes Açores, els Estats Units, la Xina i Àustria per mostrar projectes expositius, instal·lacions i, molt especialment, els seus murals.

Més informació    
  Cultura
  El 08/04/2021
  19:00h
  Art; Creació;Art Visual;Murals;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Projecció

 
 
 
    

Brossa, la insurrecció poètica.

  Sala C: cinema, creació i art contemporani. Brossa, la insurrecció poètica. Sergi Guix i Eduard Miguel, 2019, Espanya. VOSE
Un recorregut artístic i biogràfic del poeta Joan Brossa, una figura clau de la cultura catalana i espanyola del segle XX. El documental parteix dels seus inicis en el món de la literatura fins a arribar a la influència i el mestratge que ha tingut en l'àmbit artístic a través d'experiències avantguardistes com la revista Dau al Set.

Més informació    
  Cinema
  El 22/04/2021
  19:00h
  Documental;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Cicle

 
 
 
    

Trobades amb... Irene Moray.

  Trobades amb... Irene Moray. Cinema amb suc.
Irene Moray (Barcelona, 1992) és una jove directora catalana amb projecció estatal. El 2012 va rodar el seu primer curt, Bad Lesbian, però ha estat el recent Suc de síndria amb què Moray ha aconseguit transmetre el seu talent al públic.

Més informació    
  Cultura
  El 29/04/2021
  19:00h
  Cinema; Direcció Cinematogràfica;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Projecció

 
 
 
    

Leonora Carrington, The Lost Surrealist.

  Sala C: cinema, creació i art contemporani. Leonora Carrington, The Lost Surrealist. Teresa Griffiths, 2017, Regne Unit. VOSE
Un redescobriment de la vida i obra de l'artista Leonora Carrington, que va viure i treballar durant el període surrealista dels anys trenta a París.

Més informació    
  Cinema
  El 13/05/2021
  19:00h
  Documental;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Projecció

 
 
 
    

Leonora Carrington, The Lost Surrealist.

  Sala C: cinema, creació i art contemporani. Leonora Carrington, The Lost Surrealist. Teresa Griffiths, 2017, Regne Unit. VOSE
Un redescobriment de la vida i obra de l'artista Leonora Carrington, que va viure i treballar durant el període surrealista dels anys trenta a París.

Més informació    
  Cinema
  El 13/05/2021
  19:00h
  Documental;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona

Cicle

 
 
 
    

Trobades amb… Núria Graham.

  Trobades amb… Núria Graham. Folk-pop fet a casa.
Núria Graham (Vic, 1996) va aparèixer a l'escena musical amb tan sols 16 anys i actualment és una artista reconeguda en el panorama estatal. Aquesta trajectòria s'explica per la seva veu hipnòtica, un gran talent amb la guitarra i la capacitat que té de recrear una fragilitat aparent amb carisma.

Més informació    
  Cultura
  El 27/05/2021
  19:00h
  Música;
  CaixaForum Tarragona
  43001 - Tarragona  

 

Altafulla

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
6,95 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
5.243 Hab.
PIB per càpita (any 2017). Font : IDESCAT
14.800 €

+ info  


Foto de nito / Shutterstock.com. Un dels carrers de la part antiga d'Altafulla, a la part alta de la població del Baix Gaià..

 

Catllar, el

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
26,43 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
4.451 Hab.

+ info  


 

Constantí

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
30,87 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
6.540 Hab.
PIB per càpita (any 2017). Font : IDESCAT
52.700 €

+ info  


 

Creixell

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
10,46 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
3.642 Hab.

+ info  


 

Morell, el

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
5,94 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
3.704 Hab.

+ info  


 

Nou de Gaià, la

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
4,32 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
603 Hab.

+ info  


 

Pallaresos, els

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
5,13 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
4.777 Hab.

+ info  


 

Perafort

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
9,54 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
1.261 Hab.

+ info  


 

Pobla de Mafumet, la

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
6,21 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
3.904 Hab.

+ info  


 

Pobla de Montornès, la

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
12,29 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
2.839 Hab.

+ info  


 

Renau

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
8,22 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
157 Hab.

+ info  


 

Riera de Gaià, la

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
8,76 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
1.744 Hab.

+ info  


 

Roda de Berà

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
16,50 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
6.567 Hab.
PIB per càpita (any 2017). Font : IDESCAT
18.800 €

+ info  


 

Salomó

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
12,21 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
557 Hab.

+ info  


 

Secuita, la

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
17,77 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
1.687 Hab.

+ info  


 

Tarragona

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
57,88 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
134.515 Hab.
PIB per càpita (any 2017). Font : IDESCAT
41.200 €

+ info  


Foto de nito / Shutterstock.com. Castells a la Plaça de la Font de Tarragona per les festes de Santa Tecla del 2011. .

Foto de Vladimir Sazonov / Shutterstock.com. Monument als Castells, a la Rambla Nova de Tarragona..

Foto de Shutterstock.com. El Pont del Diable és un aqüeducte romà als afores de Tarragona, que abastia l'antiga Tarraco d'aigua. .

Foto de Shutterstock.com. Vistes de les Muralles de Tarragona, amb la Torre de l'Arquebisbe. Al fons, la Catedral de Tarragona..

Foto de Shutterstock.com. L'antic amfiteatre romà de Tarraco, vora la Platja del Miracle de Tarragona..

Emprenedoria

Publicat el 09/12/2020

Font: N.P. Tarragona Impulsa
El programa està impulsat pel Banc Santander i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili

Fins al divendres 11 de desembre estarà oberta la convocatòria per aconseguir una de les 40 places del programa Explorer "Joves amb solucions" del Banc Santander que compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l'Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa. Aquest programa té com a objectiu promoure el talent de joves entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar idees de negoci.Els interessats han de desenvolupar la seva idea de negoci i dirigir-se a la pàgina explorerbyx.org on trobaran tota la informació i podran presentar la seva candidatura, sigui sols o en equip, a través de la plataforma d'emprenedoria universitària Santander X.

Els que siguin seleccionats tindran l'oportunitat de formar-se i adquirir habilitats emprenedores, així com els coneixements necessaris per a construir i validar una idea de negoci que contribueixi a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a l'any 2030. Una vegada finalitzat el procés de formació, els projectes que completin les activitats del programa rebran un certificat de participació.

A més, tots els projectes participants accediran a una comunitat global de joves innovadors que va creixent edició rere edició amb la incorporació d'Explorer Spaces americans i europeus. I els projectes finalistes de cada Explorer Space participaran en un Explorer Trip: una experiència intensiva d'immersió i formació per al grup per mitjà d'un viatge d'una setmana a un hub d'innovació europeu a l'estiu de 2021.

Aquest programa està promogut per Banc Santander a través de Santander Universitats i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE), i compta amb la col·laboració en l'àmbit local de més de 100 entitats públiques i privades.

  

Summer is time for the family, also in #Tarragona

A post shared by Seny o Rauxa (@senyorauxa) on

Foto de @senyorauxa. La Torre de Pilats recull 2000 anys d'història des de la Tarraco romana a la Tarragona del segle XXI.

Foto de @senyorauxa. Amb els Jocs Mediterranis 2018, Tarragona ha guanyat noves instal·lacions esportives per a la ciutat, a l'Anella Mediterrània, als Barris de Ponent.

 

Torredembarra

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
8,71 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
16.184 Hab.
PIB per càpita (any 2017). Font : IDESCAT
12.900 €

+ info  


Foto de nito / Shutterstock.com. El Far de Torredembarra..

 

Vespella de Gaià

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
18,04 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
410 Hab.

+ info  


 

Vilallonga del Camp

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
9,04 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
2.389 Hab.

+ info  


 

Vila-seca

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
21,64 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
22.187 Hab.
PIB per càpita (any 2017). Font : IDESCAT
35.200 €

+ info  


Foto de Shutterstock.com. FOTO : La Pineda (Vila-Seca), vistes port Tarragona.

 

Salou

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
15,13 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
27.476 Hab.
PIB per càpita (any 2017). Font : IDESCAT
24.800 €

+ info  


Foto de Vladimir Sazonov / Shutterstock.com. Port Aventura.

Foto de nito / Shutterstock.com. Platja dels Capellans, a Salou. .

A tutti pleni a #Salou

A post shared by Seny o Rauxa (@senyorauxa) on

Foto de @senyorauxa. La Platja de Llevant de Salou, durant la temporada alta turística.

 

Canonja, la

Extensió (any 2019). Font : IDESCAT
7,32 Km2
Població (any 2019). Font : IDESCAT
5.893 Hab.
PIB per càpita (any 2017). Font : IDESCAT
100.500 €

+ info